Lajmet

Page 1 of 5  > >>

12 02 2013
Category: General
Posted by: jehona
Përpos fustanave që i gjeni ne web faqen tonë, ne ofrojmë mundësinë e porositjes së modeleve tuaja.
17 01 2013
Category: General
Posted by: jehona
Edhe një mënyrë tjetër e porosisë.
 

Fustana të pakrahasueshëm

 

Mirë se vini tek Trëndafilat e Bardhë, vendi i kualitetit dhe shërbimit të pakrahasueshëm, vendi ku ëndërrën e fustanit të bardhë të nusërisë mund t'a bëni realitet. Janë bërë tri vite të plota të punës në Kosovë dhe klientela e jonë vetëm sa shkon e rritet.

Gjatë këtyre viteve kemi patur nderin të iu shërbejmë vajzave me qëndrim jo vetëm në Kosovë por edhe jashtë saj. Klientela jonë ka arritur Slloveninë, Austrinë, Zvicrrën, Belgjikën, Italinë, Suedinë, Finlandën dhe natyrisht Mbretërin e Bashkuar.

Kërkesat kanë qenë nga më të ndryshmet, jo vetëm në lidhje me modelet tona por edhe ato të dizajnuara nga vetë klientet mirëpo të punuara nga ne.  

Që të bindeni për punën tonë shikoni faqen e miratimeve nga vetë klientet tona. Shfletoni faqet e fustanave të bardhë dhe produkteve tjera që mund t'i gjeni tek ne. Çdo gjë është ma e lehtë tashti pasi që edhe porosinë dhe pagesën mund ta bëni direkt në faqet tona. 

Ju e keni gjetur 'atë' me të cilin do të kaloni jetën. 

 

Na lejoni neve të ju ndihmojmë të ju gjejmë fustanit e ëdërrave tuaja.

 

Ju premtojmë që nuk do të zhgënjeheni!